finally i’m back in the kitchen, and now i have already a backlog of dishes to blog:
coconut tofu with peanut sauce and broccoli. this is an item from my list of ideas, and while the tofu was not as good as i had expected the sauce (which i slightly altered) was really great, and i will definitely make it again.
the result of another sunday evening fridge cleanup: vegetable risotto with zucchini, mushrooms and peas.
yesterday evening we had aloo gobi and red lentil dal with bread, rice and yoghurt.
and today i made strawberry cheesecake muffins, impromptu recipe. happy mother’s day by the way (to whom it may concern).
Hallo,
wenn Dir der Tofu nicht so geschmeckt hat wie erwartet, versuch’s mal mit “Seitan” – ist die beliebtere Alternative. Wenn man Seitan selber macht, kann der Teig nach eigenen Wünschen gewürzt werden und hat nach meiner Meinung sogar noch die besseren Koch-/Brat-Eigenschaften als der “langweilige” Tofu 😉
Guten Appetit 😉
Heinz
also tofu mag ich an sich schon ganz gerne, nur eben in dieser version (i.e. mit kokoskruste , im ofen gebacken) war er arg trocken. in öl ausbrutzeln ist dann halt doch was anderes. seitan schmeckt mir auch (da gefällt mir insbesondere die textur), aber selbst gemacht habe ich ihn noch nie. das wär ja mal ‘ne idee…